Selskapet
 

Selskapet

Parma Plast AS har siden 1978 hatt fokus på kontinuerlig innovasjon og utvikling av egne produksjonsmetoder og produksjonsutstyr. Vår kunnskap er i verdenstoppen innen vår bransje.

SPESIALPRODUKTER
Vi har siden 1991 fokusert 100% av vår produksjon og produktutvikling på ekstrudert termoplast. Det har ført til at vi i dag er tungt involvert i offshoreindustrien, og da spesielt seismikk. Vi er produsent og R&D-partner for flere store aktører innen offshore og seismikk.

 

Vår produksjon er i stor grad spesialtilpasset våre kunders ønsker, og vi kan hjelpe våre kunder gjennom hele prosessen - fra idé til ferdig produkt.


SELSKAPSINFORMASJON

Parma Plast AS omsetter i dag for cirka 40 millioner kroner og har vært i jevn vekst siden vi flyttet inn i nye spesialtilpassete produksjonslokaler på Straume (like utenfor Bergen) i 2002. Vårt mannskap teller cirka 20 årsverk og i våre produksjonslokaler står syv produksjonslinjer, samt en egen avdeling for resirkulering.

 

Les mer om Parma Plast sin historie

 

Våre kontor- og produksjonslokaler ligger lokalisert i Straume Næringspark på Sotra, kun 25 minutters kjøring fra Bergen Lufthavn Flesland og 15 minutter fra Bergen sentrum.