Bli en av oss
 

Bli en av oss

Kompetanse, ansvar, lagfølelse og trivsel er nøkkelfaktorer for de ansatte i Parma Plast.

Trives du i et uformelt og hektisk fagmiljø med fokus på innovasjon og kvalitet, og kan tenke deg jobb i bergensområdet? Da vil vi gjerne at du sender oss en åpen søknad.

 

På vårt lag finner du ingeniører (maskin og automatisering) og medarbeidere med fagbrev innen mekanikk, elektronikk, industri og produksjon.

 

I tillegg kurser vi jevnlig våre ansatte. Eksterne kursholdere sørger også for at alle blir gitt relevant kunnskap også innen blant annet brannsikkerhet og førstehjelp. Internt har vi utviklet egne opplæringsprogrammer som sikrer at våre medarbeidere flere ganger i året blir oppdatert i forhold til arbeidsprosesser, prosedyrer, produksjon, maskinbruk og interne kontrollsystemer.

 

Kunne du tenke deg å arbeide i et tett og nært arbeidsmiljø med høy trivsel og fokus på kvalitet, innovasjon og skaperglede? Trives du med ansvar og varierte arbeidsoppgaver? Da bør du levere en åpen søknad til oss der du forteller litt om hvem du er, hva som motiverer deg og hvilke kvaliteter og kvalifikasjoner du besitter. Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med dyktige og spennende mennesker.

 

Du bør ha fagbrev eller annen relevant og høyere utdanning, og gjerne dokumentert erfaring innen industri og produksjon. Då må også kunne beherske norsk og engelsk flytende, såvel muntlig som skriftlig.