Seismikkslanger
 

Streamerskin

Parma Plast produserer en lang rekke ulike varianter av streamerskin.

Streamerskin, som omslutter og beskytter det avanserte lytteutstyret(hydrofoner), slepes etter seismikkfartøy, og blir utsatt for ekstreme påkjenninger. Det stilles særlig strenge krav til dette produktet.

 

Parma Plast benytter egenutviklet teknologi(prosesser og maskiner) og leverer i dag en lang rekke varianter av streamerskin til et globalt marked.

 

For å forenkle arbeidet hos våre kunder, kan vi levere våre streamerskin med en utblokket ende, som er tilpasset kundens skinningsutstyr.

 

Slangene merkes fortløpende med tekst og lengdemarkering etter kundens spesifikasjoner. En langsgående stripe i ulike farger kan også påføres, noe som hjelper brukerne å unngå tvist under installasjon og bruk.

 

RESIRKULERING, SPARER MILJØET

Parma Plast har prosessutstyr for resirkulering av brukte streamerskin. Resirkulert råvare benyttes i produksjon av nye streamerskinn og alternative produkter. Vi har også gode returavtaler med eksterne aktører for streamerslanger som ikke egner seg for resirkulering hos oss. Vi kan med dette sikre at brukte streamerslanger alltid blir gjenvunnet til nye produkter.