Profiler
 

Profiler

Vi utvikler og produserer profiler i de fleste kjente termoplaster. Her tilbyr vi profiler til betong- og byggeindustri, landbruk, maritim bransje m.fl.

TETNINGSPROFILER

Vi utvikler og produserer tetningsprofiler. Både med statiske og dynamiske pakningsegenskaper.

Den vanligste råvaren for termoplastiske tetningslister er termoplastiske elastomerer (TPE), ofte kalt for "gummiplast" da egenskapene til TPE er til forveksling lik tradisjonell naturgummi. Eksempler på produkter er vindusviskerprofiler, avskraperprofiler, pakninger m.m.

 

BYGGEVAREPROFILER

Profiler, slanger, rør og bolt til betong- og byggeindustrien. Dette inkluderer bl.a. tetningslister, gelenderlister, T-jernprofiler, krålister, avslutningslister, gulvlister, trappelister, faslister og skyterør m.m.

 

KANTLISTER OG FENDERLISTER

Parma Plast er en betydelig leverandør av fenderlister og kantlister til lystbåtindustrien. Vi er kjent for godt design, kvalitet og finish. Testresultater dokumenterer at våre fenderlister som er spesialtilpasset nordisk klima er i en særstilling når det kommer til slitestyrke og levetid. Kant- og fenderlistene kan også benyttes som beskyttelse til brygger, traller, vegger, kanter

 

ANDRE

Av andre profiler vi produserer kan nevnes glideskinner og profiler til møbelindustri, rockeringer og hoppetau til leketøyindustrien, "saueslips" til landbruksindustrien m.fl.